Skedsmo Fotballklubb tar sats

Skedsmo Fotballklubb tar sats

Skedsmo Fotballklubb har valgt å satse på konseptet Kraft til idretten og idrettsstrøm for å skaffe ekstra inntekter.

Postet 18.11.2015
(På bildet: Daglig leder Jørn Ove Lunder og sportslig leder/trenerutvikler Kim Andre Pedersen, Skedsmo Fotballklubb.)

De er allerede godt i gang og forsøker å få alle som er glad i klubben til å bytte til idrettsstrøm med støtte til Skedsmo FK. Skedsmo Fotballklubb følger en handlingsplan som de har utarbeidet i samarbeid med Kraft til idretten. I planen ligger en rekke aktiviteter som til sammen skal sikre suksess med konseptet.

En av aktivitetene er en klubbkveld. Kraft til idretten er representert gjennom hovedambassadør Tom Stiansen, som skal fortelle kort hva konseptet går ut på til medlemmene. Gjennom Kraft til idretten kan alle klubbene som ønsker det, skaffe seg forutsigbare inntekter.

Det er helt uforpliktende for idrettslag å prøve konseptet, og Kraft til idretten er behjelpelig for alle som ønsker å teste det ut, eller bare høre mer om hvordan man kan få suksess. 

Alle idrettslag som er registrert i frivillighetsregisteret har også en egen side her på Kraft til idrettens nettsider. Dermed ligger alt til rette for å delta i konseptet.

Du finner enkelt ditt idrettslags side her (se søkefunksjonen under «Finn idrettslag»).

Kabelvåg Idrettslag har suksess med Kraft til idretten
Kabelvåg Idrettslag er en av klubbene som har testet konseptet med stor suksess, og i år vil inntektene bli på rundt 70 000 kroner.

Sjekk Kabelvåg Idrettslag sin side hos Kraft til idretten

Ønsker du mer informasjon eller er du allerede klar til å bestille idrettsstrøm med støtte til ditt idrettslag? Klikk her for mer info eller bestilling

For å komme i kontakt med Kraft til idretten kan du også sende e-post til Morten Stormo eller Trond Nygård.