Øremerker Idrettsstøtten til alpin-anlegg

Øremerker Idrettsstøtten til alpin-anlegg

- Heldigvis er utbetalingene mer stabile enn været i Lofoten.

Postet 17.06.2020

Hvis du velger Stamsund Idrettslag som mottager av din Idrettsstøtte går pengene rett til det særdeles billedskjønne anlegget i den lille bygda på sørøstsiden av Vestvågøya i Lofoten.

Men dessverre er det ikke slik at vakre bilder bestandig betaler regninger når heiser skal repareres eller snømaskiner skal kjøre for fullt.

Se liste over ekstraordinær utbetaling i juni.

Derfor valgte Stamsund IL for noen år siden å styrevedta at penger fra Kraft til Idretten skal gå rett til alpinanlegget og til lysløyper.

- Jeg skal ikke si at det har vært avgjørende. Men det har vært særdeles viktig for anlegget, og at vi har klart å holde det i god stand, forteller Line Andreassen – styreleder i klubben.

For summen øker stadig – og gir stabile inntekter

- Heldigvis er utbetalingene mer stabile enn været i Lofoten. For det er ikke alltid så lett å lage til gode forhold her ute. Særlig hvis man ikke har penger til å lage snø, sier hun.

At kunderådgiver Geir Rishaug fra Polar Kraft dukket opp på brygga i Stamsund setter hun stor pris på.

- I år hadde vi jo egentlig tidenes sesong klar – med masse snø i løypene. Så kommer korona og stanset alt. Derfor er disse pengene viktig for å sørge for at vi har likviditet. Et veldig godt tiltak av Polar Kraft, sier hun.

Blåste i kjedeavtalen – valgte Idrettsstrøm

Full av lovord om ordningen

- Det som er så fint med Kraft til Idretten er organiseringen. Når du først får en bedrift eller en venn av klubben til å velge Idrettsstrøm, så gjør resten seg selv. Da er det bare å vente på pengene som kommer, sier hun.

Totalt har klubben fått inn nærmere 150.000,-

- Særlig i oppstarten var det nok enklere for oss å rekruttere, fordi vi øremerket pengene. Både bakken og lysløypa er tiltak som kommer hele befolkningen til gode, sier lederen i Stamsund IL.

FAKTA:
Kraft til Idretten ble lansert i 2013.

Velger du Idrettstrøm går ett øre i idrettsstøtte rett til et valgfritt idrettslag for hver kWh med strøm en bedrift eller privatperson bruker.

Så langt har norsk idrett mottatt nesten ni millioner kroner. Konseptet er i vekst og summene øker hvert år.


Korona-hjelp fra Polar Kraft til idrettslagene

TIPS: 8 råd om hvordan du tjener penger til idrettslaget ditt

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...