Naboduellen

Naboduellen

I fjor sommer hadde de to idrettslagene tilhørende øyene ytterst i Lofoten, Røst il og Værøy il tilsammen 44 støttespillere som støttet klubbene gjennom Idrettsstrømavtalen. Nå har de femdoblet antall støttespillere!

Postet 08.02.2018
Kraft til idretten teamet var på besøk på begge øyene i juni, like før den store naboduellen på fotballbanen med det fantastiske navnet «Øy Classico». Der ble vi så godt mottatt og imponert over engasjementet, at det ble bestemt at her må det lages en duell på idrettsstrøm mellom øyene.

Begge idrettslagene tente umiddelbart på ideen og konkurranseinstinktet var der fra første sekund. «Denne duellen skal vi vinne!» var gjennomgangstonen på begge øyene.

Etter strålende innsats både på Værøy og på Røst, var det likevel Røst som trakk det lengste strået til slutt, akkurat som de gjorde i «Øy Classico hjemme mot Værøy il» . Totalt har nå de to øysamfunnene vest i Lofoten hele 259 støttespillere som både har en god strømavtale og samtidig bidrar med jevne inntekter til idrettslagene på Værøy og Røst. Totalt ligger klubbene an til og motta over 200 000 kroner til sammen, gjennom Kraft til idretten fra Polar Kraft i 2018. Naboduellen er ikke over, og ønsker du å støtte ditt Røst eller Værøy idrettslag kan du gjøre det her