Leknes Skiklubb skaper skiglede

Leknes Skiklubb skaper skiglede

Klubben, som er hjemmehørende på Vestvågøy, har de siste årene opplevd vekst i antall medlemmer og en glødende interesse for langrenn.

Postet 15.04.2016
Med den nye traséen over «Skaret» har sesongen blitt lengre og aktivitetsnivået økt vinterstid. Nå vurderer klubben å lage en løype der de mest ivrige også kan gå på rulleski om sommeren i en egen rulleskitrasé.

Leknes Skiklubb høster gode tilbakemeldinger og positiv innstilling hos befolkning og næringsliv på Vestvågøy. Denne godviljen og velviljen har blant annet ført til at klubben har kunnet investere i en ny tråkkemaskin av høy kvalitet, som har gitt trikkeskinnespor i løypa. Kraft til idretten er glade for å se et idrettslag som jobber så godt og som har så bred støtte i lokalsamfunnet.

25 000 i årlig støtte gjennom Kraft til idretten
- De gode resultatene kommer som en konsekvens av langsiktig arbeid, helhjertet innsats fra mange og god støtte i lokalsamfunnet, sier lederen i klubben, Inge-Harald Olsen.– Nå jobber vi for fullt med Kraft til idretten. På rekordtid har vi doblet antall støttespillere og ligger an til å motta minst 25 000 kroner i årlig støtte gjennom konseptet, sier Olsen – og avslutter med en oppfordring:

Leknes Skiklubb oppfordrer alle som benytter løypene våre til å støtte klubben gjennom å kjøpe Idrettsstrøm!

Følg med Leknes Skiklubb – bestill Idrettsstrøm her