Idrettsstrøm skaper bolyst i Lofoten

Idrettsstrøm skaper bolyst i Lofoten

Fra 1992 har Pål Berg brukt fritiden sin på å score mål. Nå hyller han idretten i Lofoten.

Postet 22.02.2022
Ingen region tjener mer på Idrettsstrøm enn Lofoten. I 2021 bikket øyriket i vest over en million totalt. 

- Helt fantastisk! Men det er ikke tilfeldig. Her støtter vi opp det vi klarer, sier Berg.

Han er nok det nærmeste klubben har hatt å ha en skikkelig stjernespiller.

Nesten 250 scoringer signerte 47-åringen ut, da han deklamerte at fjoråret var hans siste med knottesko.

- Nå trener jeg riktignok en gang i uka. Og Ballstad blir nok neppe å starte med ti spillere, hvis jeg er i nærheten. Men offisielt har jeg nok lagt opp, sier han.

Det betyr fullt fokus på trenegjerningen hos Ballstad G12 og på jobben hos Ballstad Slip. Arbeidsplassen hans er en av flere aktører som er med på å sørge for at klubben i år har bikket 40.000 kroner i Idrettsstøtte. I tillegg til årlige og rause sponsorbidrag.

Ballstad Slip støtter idrettslaget
- For Ballstad Slip er det viktig å støtte idrettslaget. Jeg er helt sikker på at det er med på å sørge for økt bolyst og at det blir lettere å drive en bedrift her, sier Berg – og forklarer hvorfor.

- En ting er selvsagt fotballen og å ha et samlingssted man kan være patriot. Men det handler også om at det er gjennom idrettslagene vi skaper festivaler og arrangementer. Jeg tror helt oppriktig det er god butikk å støtte idretten her i Lofoten og at det er med på å sørge for at folk har lyst til å bo her, sier han.

Og det er kanskje langt fra «Jåssmyra Stadion» - som Ballstad Stadion kalles på folkemunne – og opp til eliteserien i fotball.

Men akkurat nå er banen hjemplassen til Lofotens aller beste fotballlag.

Hele ni seniorlag fra de grønne øyene ute i havgapet nord i Nordland er påmeldt i seriespill i 2022. Og best av alle i 2021 var altså en klubb med base i en bygd med drøyt 1200 mennesker.

- Akkurat det klarer jeg ikke å komme på at har skjedd før. Men det er en spesiell kultur her ute på Ballstad. Og vi har folk som virkelig stiller opp for klubben sin, sier Pål Berg – Ballstads mestscorende spiller gjennom tidene.

Mens de fleste regionene opplever en nærmest utradering av seniorfotball, klarer Lofoten å mobilisere seniorlag i både øst og vest.

- Og det handler i stor grad om tilhørighet. Vi er glade i hjemplassene våre her i Lofoten og da stiller man opp. Her betyr fargen på drakta noe, sier han.Ta gjerne kontakt for mer informasjon om Idrettsstrøm:
Morten Stormo. Tlf 476 64 555
morten.stormo@polarkraft.no

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...