Idrettsstrøm 2021: En sjeldent god avtale for lommeboka

Idrettsstrøm 2021: En sjeldent god avtale for lommeboka

Det er ikke bare idrettslaget ditt som nyter godt av å være kunde av Idrettsstrøm. I 2021 var det en av landets beste strømavtaler.

Postet 22.02.2022

Med sjokkprisene på strøm har det gjennom vinteren vært et stort fokus på avtalene du gjør med ditt strømselskap.

I hovedsak er det avtaler som følger markedsprisen (spotpris) eller avtaler som gir deg en fast pris per måned (fastpris).

Idrettsstrøm er et slags «blandingsprodukt» - hvor det er vi i Polar Kraft som tar den største risikoen. Mens kunden ender opp med en svært god pris – gjennom en avtale vi forvalter.

- Når vi oppsummerer 2021, ser vi at vår pris er lavere enn spotprisene både for kundene i nord og kundene i sør, forteller konseptansvarlig Morten Stormo.

På grunn av en energi-krise i Europa er det særlig sør i Norge det har vært et enormt prishopp.

I november ble også nord og sør delt i to områder i Idrettsstrøm-avtalen. En lykkelig skilsmisse – hvor begge områdene kommer ut med svært gode priser.

- I nord er jo prisene allerede Europas laveste. Vår ferdige pris for hele 2021 var 41,97 øre pr/kWh. Spotprisen inkludert påslag havner på ca 43 øre avhengig av strømavtalen. I de fleste tilfeller vil prisen bli høyere, fordi det er svært krevende å holde strømforbruket lavt i periodene på døgnet med høyest pris, forteller Stormo – som presiserer at Idrettsstøtten er inkludert i samme regnestykke.

- I sør er prisene noe helt annet. Siden vi splittet opp i et prisområde for nord og sør i november, har vår pris ligget på 149,94 øre/kWh. I samme periode har spotprisen vært 30 øre høyere. Det betyr at det virkelig er store penger å spare i sør – der strømprisene virkelig har begynt å spise brutalt av folks lommebøker, sier Stormo.

- Men det advares stadig vekk mot slike type avtaler med en slik forvaltet pris?
- Ja, det er noen som bruker denne måte å prise avtalene sine på til å gjøre det både dyrt og komplisert for kundene. Men vi har levert svært gode priser hvert eneste år, sier Stormo – og påpeker to ting:

  1. Idrettsstrøm kommer uten bindingstid. Hvis ikke Polar Kraft klarer å levere en god nok avtale, kan du si den opp.
  2. Idrettsstrøm har hatt stigning i antall kunder hvert år.

- Vi har svært mange lojale kunder. Det er det fremste beviset på at disse er fornøyde med både prisen og konseptet.

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...