Et strømkonsept som er gunstig for begge parter

Et strømkonsept som er gunstig for begge parter

Stein Hansen i Sportsklubben Høken har lang erfaring med konseptet Idrettsstrøm fra Polar Kraft. Gjennom årenes løp er det blitt generert hele 30.000 kroner til klubben i hans hjerte. Midlene brukes til å arrangere aktiviteter for de minste hjemme på Bleik

Postet 07.02.2024

Stein Hansen fra Bleik på Andøya har vært Idrettsstrøm-kunde hos Polar Kraft siden 2015. Som leder i Sportsklubben Høken sitter han i tillegg tett på verdien som kommer ut av Polar Krafts strømkonsept Idrettsstrøm – som gir midler i klubbkassa til Sportsklubben Høken hvert år:


For hver kilowattime som kunden forbruker, går 1 øre uavkortet til et valgfritt idrettslag – tilsvarende grasrotandelen til Norsk Tipping.

Gjennom årenes løp har konseptet generert til sammen 30.000 kroner til Sportsklubben Høken. 2023-utbetalingen er nå rett rundt hjørnet.

Aktivitetstilbud til de minste
Hansen forteller at Idrettsstrøm-midlene fra Polar Kraft blant annet brukes til å arrangere aktiviteter for de minste på Bleik samfunnshus på onsdager.

- Vi arrangerer åpen sal der barna kan komme og leke, boltre seg og ha det gøy. Vi har blant annet kjøpt inn hoppeslott, tuneller som barna kan krype i, tjukkaser og diverse utstyr. Tilbudet er gratis og åpent for alle som har lyst til å ta turen, forteller Hansen, som for tiden jobber for å utvide tilbudet til to dager i uken.

- Vi har med dette fått på plass et knallbra tilbud som er blitt en hyggelig møteplass for både store og små. Vi er utrolig takknemlige for midlene fra Polar Kraft, legger han til.

Håper at flere bedrifter for øynene opp for konseptet
Sportsklubben Høken ble stiftet i 1933 og tilbyr et bredt spekter av idrettsgrener, blant annet fotball, ski, turmarsj, golf, volleyball og innebandy. Alt av aktiviteter i klubben arrangeres på dugnad takket være engasjerte medlemmer. For tiden er det fokus på skisporten og skihytta - som gir klubben inntekter på vinterstid. Og aller monner drar når det kommer til inntekter – også ordningen med Idrettsstrøm.

- Vi verdsetter hver eneste krone som kommer inn når Polar Kraft-kunder velger å gi sin Idrettsstrøm-støtte til Sportsklubben Høken. Vi håper også at flere bedrifter kan få øynene opp for dette konseptet. Man får en pålitelig strømavtale, og i tillegg kan man støtte et idrettslag eller organisasjon etter eget ønske. Idrettsstrøm er et strømkonsept som er gunstig for begge parter - både kunden og idrettslaget.

- Bare å stikke innom
For Stein Hansen, som for øvrig ikke sier nei til å slå av en prat, er det viktig å ha en strømleverandør man kan snakke med når man har spørsmål om strøm. Han verdsetter derfor at Polar Kraft «går mot strømmen» og tilbyr kundeservice på lokalkontorer, i en tid der stadig flere bedrifter velger å sentralisere seg.

- Hos Polar Kraft er det fortsatt bare å stikke innom eller ringe hvis du lurer på noe. Det er både hyggelig - og nyttig for oss som er kunder.