Endelig kunstgress på Holmstad!

Endelig kunstgress på Holmstad!

For Nord-Sprint IL så har det vært en hektisk, men også begivenhetsrik høst. For i midten av September så stod nemlig den nye 7er kunstgressbanen ferdig, samt at det ble byttet kunstgress på den 15 år gamle ballbingen.

Postet 15.10.2018

 

Den totale kostnadsrammen på prosjektene er på ca 900.000 kroner, og dette har vi klart helt uten spillemidler sier Bengt Kristiansen (kasserer i Nord/Sprint IL). Det er lagt ned utallige dugnadstimer av både store og små, og folk i bygda har stilt opp med både muskler og maskiner. I tillegg så har flere bedrifter i næringslivet bidratt med støtte i form av penger og lån av utstyr/maskiner.

 

Bengt Kristiansen uttaler at klubben alltid har drevet sunt økonomisk, men at man skulle klare å realisere en 7er kunstgressbane uten å motta spillemidler, det hadde han ikke trodd. Han skryter av konseptet Kraft til Idretten og Idrettsstrøm fra Polar Kraft, som han trekker frem som en viktig del i å skaffe nok egenkapital til å gå i gang med prosjektet.


- Vi begynte å jobbe med Kraft til idretten og Idrettsstrøm for ca 5 år siden, og vi i styret vedtok at alle midlene skulle øremerkes «prosjekt kunstgress» på Holmstad. Da vi tok en opptelling i sommer så hadde Kraft til idretten og Idrettsstrøm generert ca 150.000 kroner inn i klubbkassen. Dette er på bakgrunn av at 113 personer/bedrifter kjøper Idrettsstrøm og støtter Nord/Sprint IL. I år vil klubben motta ca 30.000 kroner. Dette er penger som vi mottar bare på grunn av at folk som er glad i Nord/Sprint IL har tatt et bevisst valg i forhold til strømavtalen - en genial måte å bidra med midler til klubben i sitt hjerte på. 


Han oppfordrer avslutningsvis andre klubber til å teste ut Kraft til idretten. Flere idrettslag opplever sikkert at det ikke alltid er like lett å få tak i sponsormidler. Slik jeg forstår det så er hele tanken til Polar Kraft at kunden skal få bestemme hvor sponsormidlene skal gå.

- Jeg har selv hatt Idrettsstrøm i stikkontakten i 5 år, og jeg er veldig fornøyd, sier Kristiansen med et smil.

Det er en god strømavtale, og at jeg i tillegg kan være med å bidra til aktivitet og anlegg til barn og unge i klubben er jo helt fantastisk!

 

Det lille idrettslaget ligger innerst i vakre Eidsfjorden i Sortland Kommune kanskje mest kjent for fjellet Ræka og det store sildeeventyret på slutten av 1800 tallet. Nå er klubben kjent for å ha realisert den første utendørs kunstgressbanen i Sortland Kommune. 

 

 

Kraft til idretten ønsker å gratulere Nord/Sprint IL med en fantastisk innsats både med Kraft til idretten og kunstgressbanen!

 


Bengt Kristiansen, kasserer i Nord/Sprint IL

Bestill Idrettsstrøm

Få en bedre strømavtale og gi pengestøtte til ditt idrettslag!


Fortsett å skrive...