Alle kan støtte sitt idrettslag

Alle kan støtte sitt idrettslag

Slik vinner både du – og ditt idrettslag!

Postet 10.08.2021

Idrettsstøtten fra Kraft til idretten er en moderne form for dugnad. Foreldre, tanter, onkler, besteforeldre, ildsjeler og støttespillere – absolutt alle kan bidra med penger til idretten uten å gjøre annet enn å bruke strøm – og det gjør vi jo uansett.

Alle som vil støtte sitt idrettslag, kjøper helt enkelt strømproduktet «Idrettsstrøm» fra Polar Kraft og oppgir hvilken klubb de vil støtte. Da går 1 øre per kWh strøm man bruker til det idrettslaget du ønsker, sier konseptansvarlig Morten Stormo.

Strømavtalen Idrettsstrøm er en blanding av en spotavtale og en fastprisavtale, og bygger på de samme prinsippene som grasrotandelen.

For alle som ønsker det, gjennomfører vi en prissjekk; enkelt og greit ved at folk sender inn et bilde av strømregningen (prissjekk@krafttilidretten.no). 86 prosent av prissjekkene som er utført, viser at kunden faktisk får billigere strøm gjennom Idrettsstrøm. I tillegg støtter han eller hun det lokale idrettslaget, forklarer Frank Sundermeier, salgssjef i Polar Kraft.

Populært konsept

Idrettsstrøm sorterer under konseptet «Kraft til idretten» og er et landsdekkende tilbud som er utviklet og eid av Polar Kraft. Over 1100 klubber er registrerte mottakere med rundt 8000 støttespillere. Pr juli 2021 er det utbetalt over 11 millioner kroner til idrettslagene. Med Idrettsstrøm får du en god strømavtale samtidig som du støtter ditt utvalgte idrettslag, dette er vinn-vinn for alle.

Polar Kraft har alltid vært opptatt av å bidra i lokalsamfunnene og Kraft til idretten er et konkret eksempel på dette. Samtidig er vi samarbeidspartner for mange lag, foreninger og kulturarrangementer. Vi hyller lokale ildsjeler som bidrar lokalt for å skape bolyst.

Fastbeløp per måned er på kun kroner 48,75 per måned, inkludert merverdiavgift (moms-fritak for husholdninger i Nordland, Troms og Finnmark gjør at prisen her er 39 kroner per måned).

Idrettsstrøm har ingen bindingstid, slik at du når som helst kan velge å avslutte kundeforholdet.

Hvis du ønsker å støtte Aktiv mot kreft igjennom strømregningen din kan du klikke HER

Også for bedrifter

Det er ikke bare privatpersoner som kan ha Idrettsstrøm. Også bedrifter kan tegne en slik avtale.

Slik vinner både du – og ditt idrettslag!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om Idrettsstrøm:
Morten Stormo morten.stormo@polarkraft.no